Pia og Vagns boligkjøp i Spania

Pia og Vagns boligkjøp i Spania

Hvis du går og drømmer om å kjøpe hus i Spania, så er du langtfra den eneste. Mange dansker har kjøpt hus i det solrike Spania. To av dem er Pia og Vagn. De kjøpte våren 2019 en bolig, med hjelp fra Mediter Real Estate. De har skrevet noen ord om selve opplevelsen.
“Tusen takk for deres store, personlige og profesjonelle håndtering av vår store drøm om å få vårt eget hus, under de spanske himmelstrøk. Det som fra starten så ut til å være en kjempe oppgave, har dere hjulpet oss igjennom prosessen, så vi allerede har kunnet holde mange ferieuker, i det som for oss, er drømmeboligen.
Dere har med deres velprøvede konsepter vist, at det med å kjøpe en leilighet i Spania faktisk er en ”enkel” sak. De tre faser vi har vært igjennom, har alle vært gjennomført 100% og gjennom alle faser har vi følt at det har vært på våre premisser. 
Dere har på alle punkter  klart å gi oss ro i maven, og se muligheter fremfor begrensninger. Like fra første møte med Gitte, på flyplassen, har hun ikke kun vist oss forskjellige boliger, vi er også blitt guidet rundt i de områder vi søkte bolig i. Gitte viste en stor kunnskap om historien og kulturen i området, hvor vi i fremtiden skal holde  mange av våres ferier. Ut fra våres ønsker klarte vi sammen å finne vår drømmebolig. 
Innen vi forlot Spania, hadde vi besluttet oss for en bolig, og vi ble derfor introdusert til Annette, som skulle hjelpe oss gjennom prosessen, frem til  vi kunne få vår nøkkel til boligen. Hun skulle også hjelpe oss med å finne møbler til den nye bolig. Anette klarte å spotte våre ønsker til en ”møbelpakke” som passet til våre ønsker. Samtidig med dette, koordinerte Anette en masse praktiske ting for oss, omkring kommunikasjon mellom byggherre, vår advokat og Mediter. Dette betød at vi fra Danmark kunne føle oss trygge, også i denne prosess.
Til slutt, etter at vi så har overtatt boligen og kommet fint til rette, kan dere også tilby en masse  services. Dette betyr at vi kan holde ferie når vi har ferie, og ha ro i maven når vi er i Danmark, hvor dere bl.a ser etter leiligheten en gang pr. måned.
Ennå engang de største anbefalinger omkring det å benytte Mediter og deres medarbeidere til et trygt og problemfritt boligkjøp i Spania, og en stor takk for  deres store personlige engasjement”.
Dette var de fine ord som Pia og Vagn hadde å si om hele prosessen omkring boligkjøp i Spania. Er du nyskjerrig på å høre mere om de forskjellige faser Pia og Vagn forteller om? Så les med her, hvor vi går litt i dybden med hva vi kan hjelpe med:

Visningsreise i Spania

Ta med Mediter Real Estate på visningreise, og få en smaksprøve av det gode liv i Spania.

Når du kommer til Spania møter du Mediters lokale skandinaviske medarbeidere som bor og arbeider i området. Med våres lokale kjennskap og erfaring sikrer vi deg den best mulige rådgivning i forbindelse med din besiktigelse.

En besiktigelse med Mediter Real Estate gir således et grundig innblikk i  hva Spania har å tilby. Dette vil gi deg en mulighet til å se relevante gjensalgsboliger og boligprosjekter. Les mere her.

Aftersales Service

Vi hjelper deg hele veien… Gratis og unik aftersales service til våre kunder.

Takket være vår erfaring med salg av bolig i Spania til utenlandske kunder siden 1999, starter vår aftersales service fra det øyeblikk du som kjøper inngår en avtale om kjøp av bolig i Spania.
Kjøp av bolig er en viktig og  stor beslutning. Kjøp av bolig i Spania kan være en enda større beslutning.  Ved hjelp fra Mediter Real Estates aftersales service, assisterer vi deg steg for steg igjennom prosessen fra beslutning om kjøp av bolig, til du sitter i din nye bolig, og ikke har flere spørsmål, men i stedet kan nyte din nye bolig i Spania. Les mere her.

Club Mediter

Et fantastisk tilbud til deg som ønsker et problemfritt ettersyn av din bolig.

Da de fleste ikke oppholder seg permanent i sin bolig i Spania, er det stort behov for hjelp til vedlikehold og ettersyn av den. Hos Mediter Real Estate har vi en egen serviceavdeling som vil kunne dekke alle slike behov. Vi kaller den «Club Mediter».

Club Mediter tilbyr å se etter din spanske bolig når du selv ikke har mulighet for det. Vi tilbyr en rekke tjenester som vil kunne tilfredsstille de fleste. Det være seg om en skal leie ut boligen eller ikke. Denne tjenesten tilbyr vi for alle typer boliger – fra leiligheter til villaer.

Ring  å høre mere. Vi kan også hjelpe deg.

Hvis dette har gjordt deg nyskjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg med å finne din drømmebolig i Spania, så ring til oss – vi er klar i telefonen eller over chatten til å hjelpe.