Visningsreise i Spania

Ta med Mediter Real Estate på visningreise, og få en smaksprøve av det gode liv i Spania.

Hvis du går med tanker om å ta en visningsreise for å se på bolig i Spania så kontakt oss for en uforpliktende prat. Da vil du kunne dra nytte av våres kompetanse og mangeårig erfaring.

Når du kommer til Spania møter du Mediters lokale skandinaviske medarbeidere som bor og arbeider i området. Med våres lokale kjennskap og erfaring sikrer vi deg den best mulige rådgivning i forbindelse med din besiktigelse.

En besiktigelse med Mediter Real Estate gir således et grundig innblikk i  hva Spania har å tilby. Dette vil gi deg en mulighet til å se relevante gjensalgsboliger og boligprosjekter.

Hos Mediter Real Estate behandler vi våres kunder slik vi selv ville ønske å bli behandlet. Ingen stress, bare reelle og ærlige svar! Vi lytter til dine behov, og finner ut av hva du ønsker. Så vil vi gjøre våres ytterste for å finne det du ønsker!

Mediter Real Estates individuelle besiktigelse i Spania strekker seg maksimalt over 3 overnattinger. Vi tilbyr deg da din personlige rådgiver som ikke bare kan tilby kjennskap til boligene, men også området, skoler, livsstil, fritidsaktiviteter og mye annet som du måtte ha spørsmål om. Du betaler selv reise og opphold, men vi hjelpe gjerne med bestilling av innkvartering på enten hotell eller leilighet. Hvis vi skulle lykkes å finne din drømmebolig på besiktigelsesreisen tilbyr vi å refundere utgiftene ved reise og opphold – dog maksimum 1.950 NOK pr. person, som deltok på besiktigelsen (maksimum 2 personer)

Våre besiktigelsesreiser inneholder følgende service

  • Hjelp til å bestille innkvartering på enten hotell eller i leilighet
  • Generell rådgivning herunder innledende finansiell og juridisk rådgivning
  • Din egen skandinaviske boligrådgiver/guide under hele oppholdet
  • Transport til og fra flyplassen i Spania

Kontakt oss for en boligprat og mulighetene for en besiktigelsesreise til Spania.