Zenia Boulevard

Orihuela Costa sentrum

Zenia Boulevard er et nytt kommersielt senter, i hjertet av Orihuela Costa. Når det er krise, har noen tendens til å stoppe opp, og vente på bedre tider, mens andre sier «nå er det beste tidspunkt å gjøre sin investering». Immochan, som står bak Zenia Boulevard, har tatt en sjangse i et område, hvor mange turister hvert år kjører til butikker og innkjøpsentere. Zenia Boulevard blir det største kommersielle senter i området Costa Blanca Syd.

Butikkerne

Zenia Boulevar åpner dørene den 26. september, og allerede nå har man utleid alle 150 butikklokalene, hvor omkring 60 butikker er utleid til lokale forretningsdrivene. Resten er nasjonale og internasjonale kjendte merkenavn, som Adidas, Alcampo, Bershka, Blanco, 7 Camicie, Decathlon, Geox, Guess, H & M, Jack & Jones, Lefties, Leroy Merlin, Lizarran, Mango, Massimo Dutti, Media Markt, Muerde la Pasta, Subway, Swarovski, Zara og Zara hjem pluss mange mange flere.

Zenia Boulevard er mere enn 160,000 m2 stort. Åpningen av Zenia Boulevard har ført til en massiv vekst i det omkringliggende område. En masse av butikker og kommersielle enheter er åpnet, og flere er på vei. Casinoet fra Torrevieja vil også flytte til Zenia Boulevard. Veksten har også ført til en massiv suksess i boligkomplekset Oasis Beach, som ligger ved siden av.

Ta en virtuel tur i Zenia Boulevard