Eiendomsnyheter

Vi er begeistret for å dele de nyeste eiendomsnyhetene med deg når vi presenterer dette prosjektet: Lagoons Village. Beliggende ved siden av Torrevieja i den vakre regionen Alicante, lover denne utviklingen en moderne livsstil som ingen andre.

Lagoons Village markerer et betydelig milepæl i vår forpliktelse til å tilby eksepsjonelle boarealer. Med avsløringen av sin første fase, bestående av 240 moderne leiligheter og villaer med 1 til 3 soverom, er vi spente på å introdusere deg for ditt fremtidige hjem.

Trå inn i en verden av enkelhet og modernitet på Lagoons Village. Designet med praktisk nytte og komfort i tankene, er hver leilighet oversvømmet med naturlig lys og skryter av en intuitiv layout perfekt for dagliglivet. Enten du er en enkelt profesjonell, et par som søker ro, eller en voksende familie som trenger plass, er det en bolig som passer din livsstil.

Det som skiller Lagoons Village fra andre er dets fellesskapsrettede fasiliteter. Beboere kan glede seg over to omfattende fellesområder som tilbyr et mylder av aktiviteter for alle aldre. Fra et toppmoderne treningsstudio og avslappende badstu til flere bassenger som imøtekommer både voksne og barn, er det noe for alle å glede seg over.

Bekvemmelighet er nøkkelen på Lagoons Village. Med sin nærhet til Torrevieja har beboerne enkel tilgang til et mangfold av fasiliteter, inkludert kjøpesentre, spisesteder, skoler, parker og golfbaner. I tillegg er transport en lek, noe som gjør det enkelt å utforske de omkringliggende områdene.