Cabo Roig

Cabo Roig, som ligger like sør for La Zenia, er kjent for sine 3 populære strender, pyramiden, gode restauranter, sjarmerende rekkehus og store villaer, samt «The Strip» .Når man kommer til en rundkjøring hvor det står en pyramide i midten, er du kommet til Cabo Roig.

Video © All rights Spain-holiday.com

Området deles i 2 av hovedvei N-332. Den øvre del er bedst kjent som et boligområde, mens på sjøsiden av N-332 er det et godt utvalg av aktivitetsmuligheter. Kjører man mot havet fra rundkøringen kjører man igjennom den gamle del av Cabo Roig, som består av sjarmerende hvite rekkehus, og store flotte villaer. Denne del ligger på en halvøy, hvor de flotte strendende Cala Capitan, Cala Caleta samt Playa de La Regia ligger.

Rundt hele halvøa er det anlagt en natursti av sten, hvor man går langs Middelhavet, og kan nyte den flotte utsikt mot Torrevieja og La Manga samt de store frontline villaer. Ved Cala Caleta stranden, ligger en av områdets mest populære restauranter, La Bahia. Med sin terrasse mot sør, helt i vannkanten mellom stranden og båthavnen, kan man slappe av i den gode stemning, få servert lekre tapas retter, mens man nyter den skjønne utsikt.

Cabo Roigs «The Strip»

Cabo Roig, "The Strip"

Begynnelsen av Cabo Roigs «The Strip».

En anden populær del av Cabo Roig er «The Strip». På The Strip finner du restauranter, loungebarer, pubs, cafeer, diskoteker, butikker, souvenir shops, basarer og meget mere. Det er kort sagt noe for en hver alder og smak på alle tidspunkter av døgnet.