Las Colinas Golf & Country Club

Las Colinas Golf & Country Club – A world apart

På Orihuela Costa, syd for Alicante, er det et område som er meget annerledes: Las Colinas Golf & Country Club. Et område på 3.3 millioner fantastisk flott og kupert terreng, tett ved Middelhavet og med en 18 hullers mesterskaps golfbane, som snor seg gjennom området. Et miljøvenlig prosjekt med lav boligdensitet , som er tilpasset naturen og omgivelsene. Et sted hvor du kan nyte omgivelsene med naturskjønne stier som smyger seg gjennom den opprinnelige flora samt appelsin og sitron plantasjer. Las Colinas Golf & Country Club er et av de mest ambisiøse resorts prosjekter ved Middelhavet, beliggende i priviligerte omgivelser, hvor natur, enestående terreng og nærhet til kysten, er kombinert i perfekt harmoni.

Velkommen til: «A world apart…»

En oase av luksus og ro

Resortet strekker seg over ca. 3.300.000 m2, og inngangen til resortet foregår gjennom en naturlig kløft, som åpenbarer en fantastisk utsikt over havet, et naturreservat og golfbanen. Resortet, hvis navn kan oversettes ordrett til «bakkene», har sitt navn fra det unike terreng, som er med til å gi deg priviligerte omgivelser. Las Colinas Golf & Country Club er et prosjekt, som passer inn i naturen og respekterer sine omgivelser og miljø.

Miljøbeskyttelsesplan

Prosjektet omfatter en plan for bæredyktig utvikling og miljøbeskyttelse, utarbeidet av Valencia Universidad Politécnica. Planen setter krav til lave nivåer av støy og lys «forurensning» og beskyttelse av naturen og den opprinnelige vegetasjon.

Las Colinas Golfbane

Las Colinas Golf & Country Club kan skryte av en verdensklasse golfbane av høy kvalitet, designet til å tiltrekke de beste internasjonale turneringer. Denne bane er gearet til både amatører og profesjonelle. Denne 18 hullers par 71 golfbanen er designet av Cabell B. Robinson. Det første element, som man vil se når man kjører inn på resortet er den fantastiske naturlige slugten. Banen snor seg på tvers av dalen, omgitt av bakker, og med Middelhavet som bakgrunn. Ikke alene er banen en naturlig utfordring, dens vakre naturlige omgivelser gjør det til en idyllisk utfordring.

Golfbanen, som strekker seg mellom fjell og daler, tilpasser seg med flotte kurver, naturlig inn i landskapet. Brede fairways, bølgende greens, gir banen stor alsidighet. Banen er egnet til profesjonelle konkurranser, samtidig med at enhver spiller opplever et behagelig, sjov og overkommelig spill.

Las Colinas Beach Club

Kun få minutter fra Las Colinas Golf & Country Club, på strandpromenaden ved La Glea stranden i Campoamor, er det et privat gjemmested med utsikt til havet: Las Colinas Beach Club. Det er det perfekte sted å slippe vekk fra verden, og bare nyte solen, stranden og havet. Uansett om det er avslappet i en solstol ved infinity poolen, eller sittende på caféen blandt flotte palmer, kan man nyte den fantastiske utsikt til Middelhavet.

Las Colinas Beach Club har også omkledningsrom, separat barnepool samt en privat parkeringsplass.