Mediter Real Estate Masters på La Manga Club

122 profesjonelle spillere fra 12 land vil bli utslagsstedet av på La Manga Club.

Den danske Satellite Tour, «ECCO Tour», er på besøk La Manga Club for tredje gang som en del av ECCO Tour Winter Series 2012. I år vil det være 2 turneringer; ECCO Spanish Open fra den 16. til 18. mars og Mediter Real Estate Masters fra 21. til 23. mars. ECCO Tour er veldig glade for å haveet  lokalt selskap Mediter Real Estate som tittel sponsor igjen i år.

Mye talent, men også erfaring at oppleve blant spillerne. ECCO Tour er stolte av å kunngjøre en internasjonal felt med 12 nasjonaliteter representert. Spillere fra England, Irland, Italia, Portugal, Danmark, Norge, Sverige, Sveits, Tyskland, Spania, Estland, Østerrike og Tsjekkia er representert. Norge stiller med 16 spillere.

North Course rekordholderen returnerer til La Manga Club.
Blant spillerne er to gange European Tour vinner Steen Tinning, som gleder seg til å gå tilbake til golfbane der han startet sin Europa Tour karriere i Q-School i 1986. På dette tidspunkt, spillede Tinning en praktfull 10-under 61 på Nord Course.

90.000€ og 5 Wild Cards til Challenge Tour på spill.
Foruten den totale garantert præmiesum på  90.000€‚ er det 5 «wild cards» til ECCO Tour Championship (Challenge Tour) opp til tak.

Dette betyr at scenen er satt for 2 spennende turneringer. Så hvorfor ikke bli med til La Manga Club og vitne noen virkelig spennende golf.