Tusen takk for deres store, personlige og profesjonelle håndtering av vår store drøm om å få vårt eget hus, under de spanske himmelstrøk. Det som fra starten så ut til å være en kjempe oppgave, har dere hjulpet oss igjennom prosessen, så vi allerede har kunnet holde mange ferieuker, i det som for oss, er drømmeboligen.
Dere har med deres velprøvede konsepter vist, at det med å kjøpe en leilighet i Spania faktisk er en ”enkel” sak. De tre faser vi har vært igjennom, har alle vært gjennomført 100% og gjennom alle faser har vi følt at det har vært på våre premisser.
Dere har på alle punkter  klart å gi oss ro i maven, og se muligheter fremfor begrensninger. Like fra første møte med Gitte, på flyplassen, har hun ikke kun vist oss forskjellige boliger, vi er også blitt guidet rundt i de områder vi søkte bolig i. Gitte viste en stor kunnskap om historien og kulturen i området, hvor vi i fremtiden skal holde  mange av våres ferier. Ut fra våres ønsker klarte vi sammen å finne vår drømmebolig.
Innen vi forlot Spania, hadde vi besluttet oss for en bolig, og vi ble derfor introdusert til Annette, som skulle hjelpe oss gjennom prosessen, frem til  vi kunne få vår nøkkel til boligen. Hun skulle også hjelpe oss med å finne møbler til den nye bolig. Anette klarte å spotte våre ønsker til en ”møbelpakke” som passet til våre ønsker. Samtidig med dette, koordinerte Anette en masse praktiske ting for oss, omkring kommunikasjon mellom byggherre, vår advokat og Mediter. Dette betød at vi fra Danmark kunne føle oss trygge, også i denne prosess.
Til slutt, etter at vi så har overtatt boligen og kommet fint til rette, kan dere også tilby en masse  services. Dette betyr at vi kan holde ferie når vi har ferie, og ha ro i maven når vi er i Danmark, hvor dere bl.a ser etter leiligheten en gang pr. måned.
Ennå engang de største anbefalinger omkring det å benytte Mediter og deres medarbeidere til et trygt og problemfritt boligkjøp i Spania, og en stor takk for  deres store personlige engasjement.